dimecres, 2 d’abril del 2008

A foreigner feelings...

S'ha acabat la doble vida; el no estar aqui ni allà (Bcn-Selva, Selva-Bcn). Ara estic a Holanda, un país molt diferent i amb costums fins i tot extranyes.
Diferent, és la paraula perquè aquí tot és diferent i quan tot és diferent 'sacava fent extrany. El paissatge, el temps, les cases (per fora i per dins), la gent, els horaris, les classes... però és divertit, al cap i a la fi, cada dia prèns coses noves, i moltes són sobre tu mateix, t'adones de costums que creus normals però que per altre gent són rares. De fet ni tu mateix t'havies adonat que ho feies.
Ahir, 1 d'abril, va ser el dia de les innocentades, també a Rússia, m'ho va dir l'Ana, la meva companya de pis que és de St. Petersburg. Però aqui la gent no és gaire bromista i ningú ens va pendre el pèl. Això si que ho tenen, són bastant sossos a vegades diria que una mica aburrits. Són lo que veus per Salou i Lloret de mar, que és tot el que coneixen d'Espanya. Veuen malament veure's una birra al dia, però després es passen totes les vacances agafant comes etilics per les platges espanyoles i tocant els collons a tothom, quan venen a Barcelona a veure el seu equip de futbol, són molt hooligans, casi tant com els anglesos.
M'agrada Holanda però per una temporada, crec que no podria passar-me tota la vida en un país així, tant ordenat però a vegades tant poc pràctic.

7 comentaris:

Anna Espinach Llavina ha dit...

ordenat? Aquí hi hauria de venir jo... Com estàs, Roures! I és una exclamació, afirmació, o tot plegat. Ens parles poc... I això és un reclam, sí. M'alegro que donis senyals de vida i que visquis coses estranyes. De tant en tant, van molt bé per veure la vida des d'una altra òptica, no? Molts petons des d'aquí, el barri preferit dels hooligans...

Suzy Lee ha dit...

no sé si esteu les dues al corrent que coincideix el dia de sant jordi amb el partit d'anada de les semifinals de la champions league barça-manchester. jo crec que el barri preferit dels hooligans s'enfonsarà aquest 23 d'abril.
que bonic que t'agradi holanda i que visquis coses noves. les coses noves sempre són bones, perque són noves.
jo acabo de remodelar l'habitació, i ara és preciosa.
un petó molt fort, dóna'ns més notícies teves!! be more concreeete!!!
we love you and we miss you and we think of you!

Marta ha dit...

Quina pena! Sort que no estare aqui per veure aquest desastre... Que trist sortir pel centre de Barcelona el dia de Sant Jordi i trobar-lo ple de hooligans impresentables!
Pel que fa a Holanda, agradar-me, agradar-me... dons la veritat es que és mol bonica però no és el meu país!!! Però ara comença a arribar la primavera i começa a fer una mica de bon temps i a estones ja no fa falta la jaqueta.
Cuideu-vos molt la una a l'altre. I l'Anna que no viatgi tant que ja en vas tenir prou amb una que no estava mai per casa.
Petonets precioses!

Suzy Lee ha dit...

maca i fins quan et quedes? i quin és l'aeroport més proper? igual et podríem venir a fer una visitilla, cosa que seria força guai, així desordenem una mica l'ordenada holanda.

Suzy Lee ha dit...

martaaaaa!!!!

Marta ha dit...

Ja saveu que aquí hi ha un lloc per vosaltres (ja tinc l'habitació gran). Sembla que comença a fer bon temps, caloreta o no fred com vulgueu dir-li i sol. Pero la veritat és que aquest poble és una mica aburridot potser podem trobar-nos a Amsterdam o alguna ciutat i passar allà un cap de setmana. Què us sembla?

Suzy Lee ha dit...

pues we will talk about it! hi ha algun cap de setmana que tu tinguis compromisos??

saps què?? acabo d'acabar d'arreglar el mirall de bellut vermell!!! està preciós preciós preciós.
ara hi posaré la foto de l'elvis.