diumenge, 17 de febrer del 2008

One night in Deventer

Per fi em funciona l'internet! Ja estava desesperada, a tothom li funciona. Perquè a mi no???
Bueno avui em sortit de festa per Deventer, ja veieu a les 3'30 a casa. A part de la diferencia d'horari la causa es que Deventer té molts bars (molt xulos la majoria) per anar a pendre algo pero si vols sortir de festa... it's more dificult.Surts de festa per Deventer i es com si estiguessis a la zona hermetica de Sabadell, I can't believe my eyes!
D'aqui un parell de findes (que per cert ve l'Alfred, jejeje) anirem a Amsterdam. Espinach com és de genial lo de deixar la bici sense lligar o tant sols amb el lock aquest tant simple que tenen aqui. És veritat aqui al nord poques bicis roben! Són tant bona gent, fins i tot amb això.
Faig vida amb dos "espanyoles" més, una de Sragossa i l'altre de Barcelona, més que res tema d'horaris, us sirpendria lo poc que mengen aqui. La de Barna va amb mi a classe i em fet bastants amics holandesos, el dimecres els hi farem per berenar-sopar una bona truita de patates. Com les del papa! Perquè el papa fa les millors truites de patata i ceba!

dissabte, 9 de febrer del 2008

Des de Nethrlands...

I'm in the netherlands!!!
Que bonic és això. Que amable és la gent. I que petita es la meva habitació provisional, perquè espero que la meva habitació definitiva, que en teoria tindré la setmana que ve, sigui més gran (ara tinc 10m2, tirant llarg). Al meu ordinador no li dona la gana de conectar-se a internet i els bancs no em volen obrir un compte per 6 mesos. Però fa sol, algo de fred i no plou!!! Deventer is beautiful, clean and quiet. And it have a lot of pubs.