dimecres, 2 d’abril del 2008

A foreigner feelings...

S'ha acabat la doble vida; el no estar aqui ni allà (Bcn-Selva, Selva-Bcn). Ara estic a Holanda, un país molt diferent i amb costums fins i tot extranyes.
Diferent, és la paraula perquè aquí tot és diferent i quan tot és diferent 'sacava fent extrany. El paissatge, el temps, les cases (per fora i per dins), la gent, els horaris, les classes... però és divertit, al cap i a la fi, cada dia prèns coses noves, i moltes són sobre tu mateix, t'adones de costums que creus normals però que per altre gent són rares. De fet ni tu mateix t'havies adonat que ho feies.
Ahir, 1 d'abril, va ser el dia de les innocentades, també a Rússia, m'ho va dir l'Ana, la meva companya de pis que és de St. Petersburg. Però aqui la gent no és gaire bromista i ningú ens va pendre el pèl. Això si que ho tenen, són bastant sossos a vegades diria que una mica aburrits. Són lo que veus per Salou i Lloret de mar, que és tot el que coneixen d'Espanya. Veuen malament veure's una birra al dia, però després es passen totes les vacances agafant comes etilics per les platges espanyoles i tocant els collons a tothom, quan venen a Barcelona a veure el seu equip de futbol, són molt hooligans, casi tant com els anglesos.
M'agrada Holanda però per una temporada, crec que no podria passar-me tota la vida en un país així, tant ordenat però a vegades tant poc pràctic.